Гипс картон плочи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Синиат г.к.п. Смарт 12,5х1200х2000мм Синиат г.к.п. Смарт 12,5х1200х2000мм
Гипс картон плоча производител Синиат Романија. Намена за изработка на спуштени плафони и преградни ..
266 ден. / табла
без ДДВ: 225 ден.
Синиат г.к.п. Смарт 12,5х1250х2000мм Синиат г.к.п. Смарт 12,5х1250х2000мм
Гипс картон плоча производител Синиат Романија. Намена за изработка на спуштени плафони и преградни ..
277 ден. / табла
без ДДВ: 235 ден.
Синиат г.к.п. Акустик 12,5х1200х2600мм Синиат г.к.п. Акустик 12,5х1200х2600мм
Акустична гипс картон плоча, неперфорирана, производител Синиат Романија. Се применува за поставувањ..
560 ден. / табла
без ДДВ: 475 ден.
Синиат г.к.п. Флам огноотпорна 12,5х1200х2000мм Синиат г.к.п. Флам огноотпорна 12,5х1200х2000мм
Огноотпорна гипс картон плоча производител Синиат Романија. Овој производ е издржлив на високи темпе..
444 ден. / табла
без ДДВ: 376 ден.
Синиат г.к.п. Хидро импрегнирана 12,5х1250х2000мм Синиат г.к.п. Хидро импрегнирана 12,5х1250х2000мм
Импрегнирана гипс картон плоча производител Синиат Романија. Овој производ е издржлив на умерена вла..
431 ден. / табла
без ДДВ: 365 ден.
Синиат г.к.п. Хидро импрегнирана 12,5х1200х2000мм Синиат г.к.п. Хидро импрегнирана 12,5х1200х2000мм
Импрегнирана гипс картон плоча производител Синиат Романија. Овој производ е издржлив на умерена вла..
395 ден. / табла
без ДДВ: 335 ден.
Синиат г.к.п. Стандард 12,5х1250х2000 Синиат г.к.п. Стандард 12,5х1250х2000
Гипс картон плоча производител Синиат Романија. Намена за изработка на спуштени плафони и преградни ..
294 ден. / табла
без ДДВ: 249 ден.
Синиат г.к.п. Стандард 12,5х1200х2000 Синиат г.к.п. Стандард 12,5х1200х2000
Гипс картон плоча производител Синиат Романија. Намена за изработка на спуштени плафони и преградни ..
282 ден. / табла
без ДДВ: 239 ден.

За нас

Профи Маркет е интернет продавнца на фирмата Интегра Скопје. Постоиме од 2000-та година и сме лоцирани во инд.зона Илинден во Скопје. Истовремено во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго. 

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 2467267
  • +389 2 2467270
  • integra.skopje@gmail.com

Facebook

Профи Маркет © 2020. UKION SHOPS