Гипс картон плочи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Синиат Соник перфорирана акустична табла 12,5х1188х1998
Синиат Соник се перфорирани плочи од гипс картон, со разни форми и распоред на перфорации, од зад..
2.371 MKD / табла
без ДДВ: 2.009 MKD
Синиат Флекс г.к.п. свитлива 6,5х1200х2600
Флексибилна свитлива гипс картон плоча. Производител Синиат Романија. Намена за изработка на свод..
406 MKD / табла
без ДДВ: 344 MKD
Синиат Ла Дура г.к.п. армирана 12,5х1250х2600
Армирана гипс картон плоча со стаклени влакна и поголема густина. Се карактеризира со голема цврс..
1.349 MKD / табла
без ДДВ: 1.143 MKD
Синиат Акустик г.к.п. 12,5х1200х2600
Акустична гипс картон плоча, неперфорирана, производител Синиат Романија. Се применува за поставу..
412 MKD / табла
без ДДВ: 349 MKD
Синиат Флам  г.к.п. огноотпорна 12,5х1200х2000
Огноотпорна гипс картон плоча производител Синиат Романија. Овој производ е издржлив на високи те..
353 MKD / табла
без ДДВ: 299 MKD
Ригипс г.к.п. про 9,5х1250х2000
Гипс картон плоча производител Ригипс Унгарија. Намена за изработка на спуштени плафони и преград..
270 MKD / табла
без ДДВ: 229 MKD
Синиат Хидро г.к.п. импрегнирана 12,5х1200х2000
Импрегнирана гипс картон плоча производител Синиат Романија. Овој производ е издржлив на умерена ..
345 MKD / табла
без ДДВ: 292 MKD
Синиат г.к.п. стандард 12,5х1200х2000
Гипс картон плоча производител Синиат Романија. Намена за изработка на спуштени плафони и преградни ..
265 MKD / табла
без ДДВ: 225 MKD
Синиат  г.к.п. стандард 9,5х1200х2000
Гипс картон плоча производител Синиат Романија. Намена за изработка на спуштени плафони и преград..
240 MKD / табла
без ДДВ: 203 MKD
Ригипс г.к.п. огноотпорна 12,5х1250х2000
Огноотпорна гипс картон плоча производител Ригипс Унгарија. Овој производ е издржлив на високи те..
395 MKD / табла
без ДДВ: 335 MKD
Ригипс г.к.п. импрегнирана 12,5х1250х2000
Импрегнирана гипс картон плоча производител Ригипс Унгарија. Овој производ е издржлив на умерена ..
385 MKD / табла
без ДДВ: 326 MKD
Ригипс г.к.п. стандард 12,5х1250х2000
Гипс картон плоча производител Ригипс Унгарија. Намена за изработка на спуштени плафони и преград..
275 MKD / табла
без ДДВ: 233 MKD

За нас

Профи Маркет е синџир на малопродажни објекти за разни градежни материјали. Постоиме од 2000-та година и сме лоцирани на 3 продажни места во Скопје. Истовремено во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 2467267
  • +389 2 2467270
  • integra.skopje@gmail.com

Facebook

Профи Маркет © 2019. UKION SHOPS