Гипсани прашкасти материјали

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Ригипс Римано Глет ХЛ гипсана глет маса 25кг
Глет маса на база на природен гипс. Еколошки производ, наменет за финална обрабока на внатрешни ѕ..
589 MKD / пакување
без ДДВ: 499 MKD
Адера Страто машински гипсов малтер 30кг
Адера Страто е гипсан малтер кој се нанесува машински (со специјални машини). Се нанесува во еден..
453 MKD / вреќа
без ДДВ: 384 MKD
Адера Бејзик (Basic) градежен гипс 5кг
Исклучиво брзоврзувачки гипс кој служи за фиксиранје на електрични кабли за зид, пополнување шупл..
67 MKD / вреќа
без ДДВ: 57 MKD
Адера Штуко гипсан декоративен малгер 25кг
Адера Штуко е многу фина гипсана прашкаста смеса, бела боја. Со додавање на вода, се добива мазна..
285 MKD / вреќа
без ДДВ: 242 MKD
Адера Фина гипсана глет маса 20кг
Глет маса на база на гипс, како 1 и 2 слој за финиширање на внатрешни површини прекриени со малте..
288 MKD / вреќа
без ДДВ: 244 MKD
Адера Оптима гипсана смеса за пополнување 10кг
Ова е производ кој има зголемено својство на  адезија и продолжено време на врзување. Служи ..
144 MKD / вреќа
без ДДВ: 122 MKD
Адера Лисс гипсана глет маса 20кг
Адера лисс е маса за глетовање на база на бел гипс,збогатена со специјални адитиви со цел да се п..
384 MKD / вреќа
без ДДВ: 325 MKD
Адера Плано гипсана смеса за израмнување 20кг
Адера Плано е маса за израмнување на зидови на база на гипс, збогатена со специјални адитиви со ц..
298 MKD / вреќа
без ДДВ: 253 MKD
Фугенфилер Синиат Нида професионал фреш 25кг
Фугенфилер или смеса за исполнување на фугите кај споевите на гипс картон плочите. Производител С..
600 MKD / пакување
без ДДВ: 508 MKD
Фугенфилер Синиат Нида професионал фреш 5кг
Фугенфилер или смеса за исполнување на фугите кај споевите на гипс картон плочите. Производител С..
125 MKD / пакување
без ДДВ: 106 MKD
Фугенфилер Ригипс Супер 25кг
Фугенфилер или смеса за исполнување на фугите кај споевите на гипс картон плочите. Производител Р..
785 MKD / пакување
без ДДВ: 665 MKD
Фугенфилер Ригипс Супер 5кг
Фугенфилер или смеса за исполнување на фугите кај споевите на гипс картон плочите. Производител Р..
189 MKD / пакување
без ДДВ: 160 MKD
Лепак за гипс картон плочи Боардфикс 25кг
Лепак за гипс картон плочи (за сите видови). Производител Синиат Романија. Потрошувачка од 4-5кг/..
400 MKD / пакување
без ДДВ: 339 MKD
Лепак за гипс картон плочи Рификс 25кг
Лепак за гипс картон плочи (за сите видови). Производител Ригипс Австрија. Потрошувачка од 4-5кг/..
420 MKD / пакување
без ДДВ: 356 MKD

За нас

Профи Маркет е синџир на малопродажни објекти за разни градежни материјали. Постоиме од 2000-та година и сме лоцирани на 3 продажни места во Скопје. Истовремено во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 2467267
  • +389 2 2467270
  • integra.skopje@gmail.com

Facebook

Профи Маркет © 2019. UKION SHOPS