Фасади

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Декоративен минерален малтер КО-АБРИБ Фул 1,5мм пак.25кг Декоративен минерален малтер КО-АБРИБ Фул 1,5мм пак.25кг
Минерален декоративен малтер со извонредна моќ на обработка и долготрајност. Изработен според Герман..
337 ден. / пакување
без ДДВ: 286 ден.
Декоративен минерален малтер КО-АБРИБ Рајб 2,0мм пак.25кг Декоративен минерален малтер КО-АБРИБ Рајб 2,0мм пак.25кг
Минерален декоративен малтер со извонредна моќ на обработка и долготрајност. Изработен според Герман..
337 ден. / пакување
без ДДВ: 286 ден.
Лепак за стиропор сив Тексо ТХ100 пак.25кг Лепак за стиропор сив Тексо ТХ100 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
310 ден. / пакување
без ДДВ: 263 ден.
Лепак за стиропор и мрежичка сив Тексо ТХ110 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежичка сив Тексо ТХ110 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
339 ден. / пакување
без ДДВ: 287 ден.
Лепак за стиропор и мрежичка бел Тексо ТХ110 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежичка бел Тексо ТХ110 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
350 ден.
без ДДВ: 297 ден.
Лепак за камена волна Тексо ТХ120 пак.25кг Лепак за камена волна Тексо ТХ120 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
400 ден.
без ДДВ: 339 ден.
Лепак за стиропор и мрежа сив КОФИКС 20 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежа сив КОФИКС 20 пак.25кг
Висококвалитетен лепак за стиропор сива боја, произведен според Германски ТУВ норми ..
248 ден. / пакување
без ДДВ: 210 ден.
Лепак за стиропор и мрежа бел КОФИКС 210 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежа бел КОФИКС 210 пак.25кг
Висококвалитетен лепак за стиропор сива боја, произведен според Германски ТУВ норми ..
261 ден. / пакување
без ДДВ: 221 ден.
Лепак за израмнување бел КОФИКС 15 пак.25кг Лепак за израмнување бел КОФИКС 15 пак.25кг
Висококвалитетен лепак за израмнување бела боја, произведен според Германски ТУВ норми ..
213 ден. / пакување
без ДДВ: 181 ден.
Подлога бетон контакт Тексо пак.25кг
Структурна подлога за бетонски површини. Се разредува со вода до 2%. Потрошувачка 0,4-0,5 kg/m². ..
1.626 ден.
без ДДВ: 1.378 ден.
пвц лајсна за жлебови на фасада 3цм/300цм пвц лајсна за жлебови на фасада 3цм/300цм
Рустикални пвц профили за декорација на Вашите фасади. Едноставно вградување за извонреден декоратив..
250 ден. / парче
без ДДВ: 212 ден.
пвц лајсна за жлебови на фасада со мрежичка 5цм/300цм пвц лајсна за жлебови на фасада со мрежичка 5цм/300цм
Рустикални пвц профили за декорација на Вашите фасади. Едноставно вградување за извонреден декоратив..
480 ден. / парче
без ДДВ: 407 ден.
пвц лајсна за жлебови на фасада 5цм/300цм пвц лајсна за жлебови на фасада 5цм/300цм
Рустикални пвц профили за декорација на Вашите фасади. Едноставно вградување за извонреден декоратив..
300 ден. / парче
без ДДВ: 254 ден.

За нас

Профи Маркет е интернет продавнца на фирмата Интегра Скопје. Во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго. 

Повеќе..

Контакт

  • +389 72 259324
  • integra.skopje@gmail.com

Facebook

Профи Маркет © 2021. UKION SHOPS