Фасадна термо-изолација

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Фасадна камена волна Кнауф ФКД-С 5цм/130кг-м3
Производот е наменет за топлотна и звучна изолација како и за заштита од пожар во системите на те..
375 MKD / м2
без ДДВ: 318 MKD
Фасаден стиропор Пофикс 10цм/20кгм3
ЕПС (експандиран Полистирен, Стиропор) е изолатор, кој е оптимално докажано на кровови, ѕидови, т..
0 MKD / м2
без ДДВ: 0 MKD
Фасаден стиропор Пофикс 8цм/20кгм3
ЕПС (експандиран Полистирен, Стиропор) е изолатор, кој е оптимално докажано на кровови, ѕидови, т..
0 MKD / м2
без ДДВ: 0 MKD
Фасаден стиропор Пофикс 5цм/20кгм3
ЕПС (експандиран Полистирен, Стиропор) е изолатор, кој е оптимално докажано на кровови, ѕидови, т..
0 MKD / м2
без ДДВ: 0 MKD
Фасаден стиропор Пофикс 3цм/20кгм3
ЕПС (експандиран Полистирен, Стиропор) е изолатор, кој е оптимално докажано на кровови, ѕидови, т..
0 MKD / м2
без ДДВ: 0 MKD
Фасаден стиропор Пофикс 2цм/20кгм3
ЕПС (експандиран Полистирен, Стиропор) е изолатор, кој е оптимално докажано на кровови, ѕидови, т..
0 MKD / м2
без ДДВ: 0 MKD
Фасаден стиропор Пофикс 10цм/17кгм3
ЕПС (експандиран Полистирен, Стиропор) е изолатор, кој е оптимално докажано на кровови, ѕидови, т..
320 MKD / м2
без ДДВ: 271 MKD
ХПС есктрудиран стиропор 5цм/30кг-м3
Ексрудиран полистирол-стиропор, голема густина 30кг/м3. Се одликува со голема цврстина и издржлив..
338 MKD / м2
без ДДВ: 286 MKD
ХПС есктрудиран стиропор 3цм/30кг-м3
Ексрудиран полистирол-стиропор, голема густина 30кг/м3. Се одликува со голема цврстина и издржлив..
203 MKD / м2
без ДДВ: 172 MKD
ХПС есктрудиран стиропор 2цм/30кг-м3
Ексрудиран полистирол-стиропор, голема густина 30кг/м3. Се одликува со голема цврстина и издржлив..
135 MKD / м2
без ДДВ: 114 MKD

За нас

Профи Маркет е синџир на малопродажни објекти за разни градежни материјали. Постоиме од 2000-та година и сме лоцирани на 3 продажни места во Скопје. Истовремено во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 2467267
  • +389 2 2467270
  • integra.skopje@gmail.com

Facebook

Профи Маркет © 2019. UKION SHOPS