Лепила за фасадна термо-изолација

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Лепак за стиропор сив Тексо ТХ100 пак.25кг Лепак за стиропор сив Тексо ТХ100 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
310 ден. / пакување
без ДДВ: 263 ден.
Лепак за стиропор и мрежичка сив Тексо ТХ110 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежичка сив Тексо ТХ110 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
339 ден. / пакување
без ДДВ: 287 ден.
Лепак за стиропор и мрежичка бел Тексо ТХ110 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежичка бел Тексо ТХ110 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
350 ден.
без ДДВ: 297 ден.
Лепак за камена волна Тексо ТХ120 пак.25кг Лепак за камена волна Тексо ТХ120 пак.25кг
Готов тенкослоен лепак за стиропор плочи на база на цемент и додатоци. Потрошувачка за лепење на сти..
400 ден.
без ДДВ: 339 ден.
Лепак за стиропор и мрежа сив КОФИКС 20 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежа сив КОФИКС 20 пак.25кг
Висококвалитетен лепак за стиропор сива боја, произведен според Германски ТУВ норми ..
248 ден. / пакување
без ДДВ: 210 ден.
Лепак за стиропор и мрежа бел КОФИКС 210 пак.25кг Лепак за стиропор и мрежа бел КОФИКС 210 пак.25кг
Висококвалитетен лепак за стиропор сива боја, произведен според Германски ТУВ норми ..
261 ден. / пакување
без ДДВ: 221 ден.
Лепак за израмнување бел КОФИКС 15 пак.25кг Лепак за израмнување бел КОФИКС 15 пак.25кг
Висококвалитетен лепак за израмнување бела боја, произведен според Германски ТУВ норми ..
213 ден. / пакување
без ДДВ: 181 ден.

За нас

Профи Маркет е интернет продавнца на фирмата Интегра Скопје. Во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго. 

Повеќе..

Контакт

  • +389 72 259324
  • integra.skopje@gmail.com

Facebook

Профи Маркет © 2021. UKION SHOPS