Фасадна термо-изолација

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ХПС есктрудиран стиропор 5цм/30кг-м3
Ексрудиран полистирол-стиропор, голема густина 30кг/м3. Се одликува со голема цврстина и издржливост..
500 ден. / м2
без ДДВ: 424 ден.
ХПС есктрудиран стиропор 3цм/30кг-м3
Ексрудиран полистирол-стиропор, голема густина 30кг/м3. Се одликува со голема цврстина и издржливост..
300 ден. / м2
без ДДВ: 254 ден.
ХПС есктрудиран стиропор 2цм/30кг-м3
Ексрудиран полистирол-стиропор, голема густина 30кг/м3. Се одликува со голема цврстина и издржливост..
200 ден. / м2
без ДДВ: 169 ден.
Фасаден стиропор Усјепор 10цм/17кгм3
Пакување 3м2. Димензија на таблите 50х100цм. Производство Усјепор Македонија ..
550 ден. / м2
без ДДВ: 466 ден.
Фасаден стиропор Усјепор 8цм/17кгм3
Пакување 3м2. Димензија на таблите 50х100цм. Производство Усјепор Македонија ..
440 ден. / м2
без ДДВ: 373 ден.
Фасаден стиропор Усјепор 5цм/17кгм3
Пакување 6м2. Димензија на таблите 50х100цм. Производство Усјепор Македонија ..
275 ден. / м2
без ДДВ: 233 ден.
Фасаден стиропор Усјепор 3цм/17кгм3
Пакување 10м2. Димензија на таблите 50х100цм. Производство Усјепор Македонија ..
165 ден. / м2
без ДДВ: 140 ден.
Фасаден стиропор Усјепор 2цм/17кгм3
Пакување 15м2. Димензија на таблите 50х100цм. Производство Усјепор Македонија ..
110 ден. / м2
без ДДВ: 93 ден.
Фасаден стиропор Усјепор 1цм/17кгм3 Фасаден стиропор Усјепор 1цм/17кгм3
Пакување 25м2. Димензија на таблите 50х100цм. Производство Усјепор Македонија ..
55 ден. / м2
без ДДВ: 47 ден.

За нас

Профи Маркет е интернет продавнца за разни градежни материјали. Во можност сме да ги испорачаме Вашите нарачки на било која локација на територијата на Македонија. Специјализирани сме за материјали за сува градба, гипс картон плочи и системи, фасадни системи, покривни материјали, хидро и термо изолации, бои и лакови, рачен и електричен алат, подополагачки материјали и друго. 

Повеќе..

Контакт

  • +389 72 259324
  • info@profi.com.mk

Facebook

Профи Маркет © 2022. UKION SHOPS